YourLifeChange logo

 

 

Follow me! Facebook LinkedIn

 

YourLifeChange, de weg naar een gezondere levensstijl begint hier!

YourLifeChange Be the Best Version

Mocht u na een gratis vrijblijvend informatiegesprek met mij een traject willen volgen, dit kan zijn voor voedingsadvies, hormonaal advies en training of natuurlijk een combinatie hierin, dan kunt u een intake/ anamnese formulier toegezonden krijgen.

U kunt het formulier hier ook downloaden.

 

Het is raadzaam om voorafgaand aan het consult (een van) de boeken van Ralph Moorman te lezen (De Hormoonfactor en/of Het Hormoonbalansdieet), hierna volgt er een afspraak voor een uitgebreid consult. Voor die tijd heeft u het anamneseformulier ingevuld. Door middel van het anamneseformulier komt er een goed beeld naar voren welke hormonen uit balans zijn en kan er gestart worden met het Hormoonbalans programma.

 

Voor het intakegesprek is het handig een voedingsdagboek van 1 week bij te houden.

Zo kan ik goed zien hoe uw voedingspatroon er uit ziet. Aan de hand van dit dagboek kunnen er meteen wat correcties aangebracht worden en eventueel verder advies hierin worden gegeven.
Het veranderen van een voedingspatroon gaat altijd stapsgewijs.

 

Tijdens het uitgebreide consult is het mogelijk een bodyscan bij mij te ondergaan. Dit gaat d.m.v. een meting waarbij de lichaamssamenstelling wordt vast gelegd, ook is een cardioscan mogelijk, dit in overleg. Hierna bespreken we meteen de resultaten.

Na het bespreken van de hormonale anamnese en metingen gaan we over op een plan van aanpak.

Nu kunnen we met deze resultaten samen een doelgericht en effectief training- en voedingsplan samenstellen.

U bepaalt zelf de duur en de intensiteit van het traject.

 

Er wordt een diagnose met de belangrijkste aanvullende tips gegeven op het gebied van voeding, stressbeperking en training die voor u van toepassing is. Een doorverwijzing kan voorkomen. Een verstoorde hormoonbalans kan door voeding, training en stressbeperking weer hersteld worden.

Het zou kunnen dat voor een verstoorde hormoonbalans meer nodig is. Er kan dan worden gestart met een hormonale therapie.

YourLifeChange logo