YourLifeChange logo

 

 

Follow me! Facebook LinkedIn

 

YourLifeChange, de weg naar een gezondere levensstijl begint hier!

Nu bestellen met 10% korting!

Energy Detox Diet

Kortingsode: ylc10detox

Nieuw!! Darmdetox met Energy Detox Diet

Direct bestellen met 10% KORTING: kortingscode ylc10detox

Tijdens het bestelproces kunt u onze kortingscode invoeren.

Darmen “het hart van je gezondheid”

Je darmen is het orgaan waarin voedingsstoffen uit voeding worden opgenomen en waarin afvalstoffen uiteindelijk worden afgevoerd. Je darmen zitten vol met bacteriën. Dit kunnen zowel goede als slechte bacteriën zijn. Het is belangrijk om voldoende goede bacteriën in je darmen te hebben. Deze zorgen voor een goede spijsvertering, een goed immuunsysteem, ze beschermen je tegen allergieën, zorgen voor een goede vertering van je voedsel, houden de foute bacteriën buiten de deur en zorgen voor optimale opname van voedingsstoffen. Daarom is het belangrijk dat je darmstelsel schoon is en er geen afvalstoffen meer in zitten die de opname van je voedingsstoffen belemmeren.

Biofilm

De bio film wil je niet je darmen wil hebben! Het is een slijmlaag vol met virussen, parasieten, schimmels, slechte bacteriën en andere meuk. Deze kan zich in de loop van de jaren in je darm gevormd hebben en belemmert de opname van o.a. je vitaminen en mineralen.

Werking Energy Detox Diet

Energy Detox Diet kan je 3, 6 of 12 dagen volgen. Eerst heb je 2 voorbereidingsdagen. Daarin ga je minder eten en laat je o.a. vlees en alcohol staan. Daarna neem je 7 maaltijdvervangende shakes per dag (verder helemaal niets). De shakes zitten vol met alle voedingsstoffen die je dagelijks nodig hebt. Je hebt geen hongergevoel en super veel energie!
Ook bevatten de maaltijdvervangers vezels van olie- palmboom die in de biofilm in je darmen gaat vast kleven, de darmwand bevochtigt waardoor die biofilm loslaat en met de ontlasting mee komt! Na de kuur heb je nog 2 opbouwdagen, hierin neem je weer langzaam vast voedsel tot je.
Bijkomend voordeel Je raakt zeker wat kilootjes kwijt!!!

Andere voordelen

✓ Het reinigt het GEHELE darmstelsel
✓ Blijvende energie
✓ Slankere buikomtrek
✓ Eenvoudig te gebruiken
✓ Betere spijsvertering
✓ Comfortabel
✓ 100% natuurlijk

Energy Detox Diet

Direct bestellen met 10% KORTING: kortingscode ylc10detox

Tijdens het bestelproces kunt u onze kortingscode invoeren.

Nu bestellen met 10% korting!

Energy Detox Diet

Kortingsode: ylc10detox