YourLifeChange logo

 

 

Follow me! Facebook LinkedIn

 

YourLifeChange, de weg naar een gezondere levensstijl begint hier!

YourLifeChange Be the Best Version

Personal Training 1-op-1 of 1-op-2 training of small grouptraining van een uur in combinatie met een total bodyscan. Ik meet je gewicht, vetvrije massa, vetpercentage, vetmassa, spiermassa, visceraal vet, botmassa, vochtgehalte, metabolische leeftijd en BMI.
Hormonale anamnese Door een anamneseformulier in te vullen krijg ik een goed beeld welke hormonen uit balans zijn. Tijdens een uitgebreid consult wordt er een diagnose met het belangrijkste aanvullend advies gegeven. Om een verstoorde hormoonbalans weer te herstellen geef ik je advies op het gebied van voeding, training en stressbeperking.
Safari in de sportschool Begeleiding en uitleg van alle trainingsapparatuur en verschillende trainingsoefeningen bij een Sportschool Koster of Sportclub Ladies Only. Tevens krijg je een op maat gemaakt trainingsschema zodat je hierna zelfstandig kunt trainen. Duur is 3 x 1 uur.
Vacation of Wedding-Fit Je wilt nog vlug in shape komen en die extra kilo's eraf voor een bruiloft,vakantie of een andere gelegenheid. In een kort en intensief traject begeleid ik je met training en voedingsadvies. Je bepaalt zelf hoe lang het traject duurt.
Senioren-Fit Je bent nooit te oud om te bewegen. Fitness heeft ook op latere leeftijd hele gunstige effecten. Fitness verhoogt de kwaliteit en kwantiteit van het leven. Je krijgt meer souplesse en kracht, waardoor je je bovendien geestelijk ook sterker voelt.
Wist je dat de meeste problemen bij het ouder worden veroorzaakt worden door te weinig bewegen? Ik train u op aangepast niveau en intensiteit. En u luistert naar uw lichaam! Voor 60+ hanteer ik een kortingstarief.
Junioren-Fit In de sportschool zie ik jongeren vaak fanatiek trainen. Jammer genoeg niet effectief. Vaak zie ik een verkeerde uitvoering van een oefening met een te zwaar gewicht. Daarbij weten ze vaak niet welke spiergroepen samen te trainen, ze trainen te lang en ze weten te weinig over de juiste voeding om hun groeihormoon en testosteron te boosten zodat ze makkelijker en veilig meer spiermassa aanmaken.
   

Jongeren tot 24 jaar krijgen een kortingstarief.

YourLifeChange logo